Business weekend

 
BUSINESS WEEKEND je namijenjen svim poslovnim ljudima kojima je radni tjedan pretrpan obavezama. Subotom prije podne uz jutarnju kavu naši vrhunski predavači uvest će Vas u poslovnu terminologiju kroz zanimljiva interaktivna predavanja i radionice.

1. Tečaj poslovnog jezika – Primjenjuju se stečena znanja i vještine s naglaskom na poslovnoj tematici specifičnoj u pojedinim segmentima poslovanja, poslovnoj konverzaciji i korespondenciji u različitim situacijama (sastancima, prezentacijama, pregovaranjima, poslovnim domjencima, intervjuima i sl.). Ovim načinom polaznici se pripremaju za stvarne situacije koje ih očekuju u njihovom poslu budući da se simuliraju konkretne situacije iz poslovnog života.

Također se obrađuju teme bontona, međukulturalnih razlika te najčešće pogreške nastale u pismenom i usmenom izražavanju.
Za ovakav tip tečaja potreban je viši stupanj znanja jezika kako bi polaznici mogli pratiti nastavu složenijeg sadržaja.
Tečaj može biti opći poslovni, te jezik struke: financije, pravo, marketing i prodaja.
Jezici: engleski, njemački, talijanski
 
2. Radionice poslovnog jezika, osobnih i poslovnih vještina – Kroz školsku godinu svake subote odvijaju se radionice osobnih i poslovnih vještina u sklopu Smart edu programa iz kojeg izdavajamo: NLP, Tečaj brzog čitanja i radionica mentalnih mapa, Hrvatska poslovna korespondencija, Englesko-hrvatska poslovna korespondencija, Engleski za poslovne tajnice i administrativno osoblje, Prezentacijske vještine i vještine pregovaranja na engleskom jeziku, Pravni engleski itd… Opis radionica i termine pogledajte ovdje
 
3. Intenzivni vikend moduli poslovnog (i općeg) jezika – Vikend moduli namijenjeni su osobama koje nemaju vremena pratiti redovnu nastavu tijekom tjedna, a u kratkom roku žele osvježiti svoje znanje jezika, pripremiti se za sastanak ili prezentaciju.
Tečajevi traju minimalno dva dana, po deset školskih sati na dan. U radu sudjeluju dva profesora od kojih je najmanje jedan izvorni govornik, a sama je nastava koncipirana kao intenzivna komunikacija kroz niz stvarnih situacija poput telefonskih razgovora, slanja e-mailova, pregovaranja, poslovnih sastanaka, poslovnih ručkova, intenzitet nastave je po 10 sati dnevno (20 u vikendu) ili prema dogovoru.

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, kineski.