O nama

Smart grupa posluje od 2006. godine. Dio Smart grupe je Smart Business, koji je zadužen za usluge edukacija unutar tvrtki: poduku iz općeg i poslovnog stranog jezika te jezika specifične terminologije, iz područja financija, menadžmenta, bankarstva, marketinga, prodaje ili prava; pripreme za međunarodno priznate diplome; edukacije iz područja osobnih i poslovnih vještina, na hrvatskom i engleskom jeziku; prijevode; savjetovanje; testiranje kandidata za posao.

Iskusni tim predavača, visokokvalificiranih trenera i profesora, specijaliziran je za različita područja.

Jamstvo kvalitete čini naše, dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata, s kojima surađujemo dugi niz godina. Zadovoljstvo naših klijenata, naša je primarna zadaća!

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput British Council Advantage Program, Zajednice za strane jezike HGK i HUPE-a.

Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Tijekom našeg višegodišnjeg rada i iskustva, u poduci stranih jezika, razvili smo Smart metodu. Smart metoda naglašava kvalitetu i motivaciju te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja.

Rad stručnog tima, mladih profesora, redovito se prati i usavršava, kroz svjetski provjerene programe edukacija.
U manjim skupinama, od najviše dvanaest polaznika, prati se napredak svakog pojedinačno. Time je omogućeno aktivno i ravnopravno sudjelovanje svih polaznika u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napretkom svakog od njih.

Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija i udžbenici renomiranih stranih izdavača.


Podaci o firmi:

Eventus animae d.o.o. Palinovečka 19, Zagreb
OIB: 49967023142
Matični broj: 02071762
IBAN: HR6023400091110871958
SWIFTPBZGHR2X (Privredna banka Zagreb)
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu.