Smart metoda

Successful– Meaningful- Ambitious – Reliable – Trustworthy = SMART

Svjesni ste da postoje različite metode učenja stranog jezika, ali Vama nijedna od njih ne odgovara u potpunosti? Svaka od njih ima oznaku kvalitete, stručnosti i inovacija, ali Vama sve to zvuči kao ponavljanje na gramofonskoj ploči? Nakon završenog tečaja i dalje imate osjećaj kako ništa ne znate?

Možda je baš SMART metoda ono što Vam treba?! Naš iskusni tim profesora razvio je metodu koja stavlja naglasak na osjećaj napretka. Nije bitno koliko toga još morate naučiti, već je bitno koliko ste znanja dosad usvojili. Svaki sat je obogaćen adekvatnim aktivnostima koje vas vode korak po korak do željenog cilja – uporabe stranog jezika u svakodnevnim situacijama.
Aktivna komunikacija na stranom jeziku provodi se već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja kroz promatranje i zaključivanje, umjesto učenja napamet, mnogobrojnih pravila, pored još mnogobrojnijih iznimaka od istih. Tematske jedinice prilagođene su interesima polaznika, a zahvaljujući korištenju suvremenih materijala, pomagala te izvannastavnih aktivnosti, naši polaznici zadržavaju visoku razinu motivacije.
Princip našeg rada jest učenje kroz zabavu, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, u malim grupama, u kojima svatko ima priliku aktivno sudjelovati u konverzaciji i time naučeno gradivo odmah upotrijebiti u praksi.
 
smart metoda
 
Budući da jezik ne čine samo gramatika i vokabular, upoznavanje s kulturama i običajima naroda, čiji se jezik podučava, veoma je bitna komponenta u svladavanju i razumijevanju jezika kao cjeline.
Kroz individualni i grupni rad, svaki polaznik podjednako sudjeluje u nastavi, što profesorima omogućuje potpuno približavanje pojedincu te zapažanje njegovih sposobnosti, interesa i postignuća.
Stoga se ne mučite dalje s proučavanjem različitih metoda učenja koje postoje i neka SMART metoda bude Vaš pametan izbor!