Testiranje kandidata

Testiranje kandidata za posaoSvjedoci smo rastućeg tržišta rada i neprekidne potrebe za kvalitetnim zaposlenicima, što Vaš posao ne čini nimalo lakim. Štoviše, iz mnogobrojnih životopisa pristiglih na adresu Vaše tvrtke, potrebno je prepoznati stručne i kvalitetne osobe, koje se, prema njihovim životopisima, sve služe određenim stranim jezikom.

Međutim želite li biti sigurni koliko je to njihovo znanje i obuhvaća li ono više od pukog pozdravljanja i naručivanja u restoranu,
Smart Business Vam može pomoći u ovoj nedoumici, kroz testiranje znanja pojedinog stranog jezika, u obliku pismenog i usmenog izražavanja. Testiranje se sastoji od provjere općeg znanja stranog jezika, provjere znanja vokabulara u ciljanim područjima (ovisno o potrebi Vaše tvrtke i radnom mjestu za koje se kandidat natječe) te konverzacije i razumijevanja.

Po završetku testiranja dostavljamo Vam izvješće za svakog kandidata, koje sadrži procjenu stupnja u skladu s europskim referentnim okvirom za jezike te opisnu ocjenu znanja i snalaženja u bitnim jezičnim komponentama. Izvješće se može dostaviti pismenim i/ili elektronskim putem.
Vršimo i psihologijsko testiranje kandidata prema najsuvremenijim metodama.
Testiranje se može održati u prostoru naše škole ili u prostorijama Vaše tvrtke, a mogu se provesti individualno ili grupno. Samo trajanje ovisi o vrsti testiranja, kao i broju kandidata.